ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Must Try

Hydration
Boost

Ή αλλιώς μια ωδή στη βαθιά ενυδάτωση. Το Hydration Boost είναι μια νέα υπηρεσία που προσφέρουμε στο Nail Project, η οποία εστιάζει στη βαθιά απολέπιση με ένα απαλό scrub που σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα των χεριών και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και ολοκληρώνεται με μια πλούσια μάσκα χεριών, η οποία θρέφει και “κλειδώνει” την υγρασία της επιδερμίδας.

Στόχος αυτής της ιεροτελεστίας είναι να μετατρέψει τη διαδικασία του manicure σου σε μια μοναδική εμπειρία βαθιάς ενυδάτωσης.

HANDS

Regular Manicure

12€

Αν βαριέσαι εύκολα και θέλεις να αλλάζεις συχνά χρώματα και να ανανεώνεις το manicure σου, το Regular Manicure είναι για σένα.

Weekly Manicure

14€

Εάν θέλεις διάρκεια στο manicure σου αλλά δε θέλεις και να αποχωριστείς το απλό βερνίκι, για να μπορείς εύκολα να το αφαιρέσεις, και μόνη σου, δοκίμασε το Weekly Manicure.

Semi-Permanent Manicure

22€

Όταν μιλάμε για maximum διάρκεια, το ημιμόνιμο manicure είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Χρώμα που διαρκεί και λάμψη που παραμένει αναλλοίωτη σαν την πρώτη μέρα εφαρμογής.

Hydration Boost Manicure

18€

Μία θαυματουργή υπηρεσία που συνδυάζει το manicure με τη βαθιά ενυδάτωση.

Regular Pedicure

16€

Ένα Regular Pedicure είναι must αν θέλεις να έχεις περιποιημένα άκρα.

Weekly Pedicure

18€

Αν θέλεις να αναβαθμίσεις τη διάρκεια του pedicure σου, προτίμησε το Weekly Pedicure.

Semi-Permanent Pedicure

26€

Αν θέλεις μια υπηρεσία που να συνδυάζει περιποίηση, λάμψη και maximum διάρκεια, δοκίμασε το ημιμόνιμο pedicure χωρίς δεύτερη σκέψη.

Hydration Boost Pedicure

22€

Μια θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης που θα αναζωογονήσει τα πόδια σου μετά από μια κουραστική μέρα.

FEET

GEL

Nail Enhancement

33€

Αν θέλεις να ενισχύσεις την ανθεκτικότητα του φυσικού σου νυχιού, δοκίμασε την ενίσχυση με gel και δε θα το μετανιώσεις.

Nail Extensions

48€ 42€

Αν θέλεις μήκος και ανθεκτικότητα, δε χρειάζεται να περιμένεις πολύ. Η επιμήκυνση με gel αρκεί, για σου χαρίσει το manicure των ονείρων σου.

Αποτρίχωση Άνω Χείλους (με κλωστή)

3€

Πες αντίο στο ανεπιθύμητο τράβηγμα τη αποτρίχωσης με ταινία και ανακάλυψε τον θαυματουργό κόσμο της αποτρίχωσης με κλωστή.

Αποτρίχωση Φρυδιών (με κλωστή)

5€

Για μέγιστη ακρίβεια στο σχήμα των φρυδιών σου, χωρίς ανεπιθύμητους ερεθισμούς, δοκίμασε την αποτρίχωση με κλωστή.

FACE